Hva er PowerBI?

Kort fortalt: PowerBI analyserer dine data og visualiserer dem på en forståelig måte.

De aller fleste bedrifter sitter på store datamengder. De aller fleste ønsker innsikt i sine data, kople dem sammen, og skape ny innsikt. Når du har denne innsikten, er det også viktig å følge dataene for å kunne ta riktigere beslutninger. Du ønsker kanskje å følge salget ditt? Eller hva med salg på region, eller helt ned på den enkelte selger? Hvor stor er omløpshastigheten på lageret ditt? Eller verdien på dagens salg?

Det er mange spørsmål som skal stilles, som det ofte settes i gang store prosjekter for å finne svaret på. Ved hjelp av PowerBI kan vi raskt svare på slike spørsmål, og ved å kople dine datas sammen sitter du på svært nyttig informasjon som du kan bruke som beslutningsgrunnlag. Er systemene dine klare kan vi også gi deg sanntidsdata der du er.

Ved hjelp av en enorm fleksibilitet og verdensledende tilkoplingsmuligheter får du alle muligheter til å få innsikt. Data kan transformeres til nyttig innsikt i svært høy hastighet og verdier kan realiseres raskere enn tidlig mulig. PowerBI kan også nyttegjøre seg av Cortana som er Microsoft sin plattform for kunstig intelligens og gi deg informasjon du ikke engang tenkte på å spørre om.

Tilgjengelighet

PowerBI er tilgjengelig på de mest kjente og brukte platformer. Du kan vise rapporter på IOS, Android og alle varianter av windows 10.

Det betyr at du kan ha med deg rapportene dine på Iphone, Ipad, Iwatch, de aller fleste android telefoner som Galaxy og fler. Naturligvis kan alle enheter som kjører windows 10 vise PowerBI.

Hvorfor PowerBI?

Microsoft har over flere år utviklet en løsning som vi ser fungerer svært godt og prises gunstig i forhold til konkurrerende tjenester. PowerBI koples også enkelt inn sammen med andre produkter fra Microsoft Office, og fungerer sømløst mellom produktene. Den store fleksibiliteten gjør at vi har kunnet levere rapportering på de mest komplekse datasettene, og det fremstår som brukervennlig for deg som skal benytte rapportene. Vi ser også at Gartner sine undersøkelser viser at PowerBI er en ledende Business Intelligence og analyseplatform som gjør at vi trygt anbefaler verktøyet.

 

Sett dataene dine i arbeid! Kontakt oss for bistand!