HG Gruppen har gjort det enkelt og praktisk med timeføring.

Timetrack er et verktøy som hjelper deg med både selve timeføringen, holde styr på prosjekter, fakturering og rapporter.

Timeføring er noe veldig mange gjør hver eneste dag. Vi vet at det skal være både enkelt for deg som skal føre timene, og for deg som skal håndtere dem når de er ført.

Vi har derfor laget Timetrack som nesten gjør det morsomt å føre timer, og sparer administrasjonen for veldig mye arbeid. Timetrack er web-basert og er tilgjengelig der du er. Du er hele tiden oppdatert på hva som er ført, og hva du har ført på hvilket prosjekt og hvilken kunde du har ført timene på. 

Der du er

Timetrack er et web verktøy, som gjør at løsningen er tilgjengelig der du er. Det kan også benyttes på alle enheter som har en nettleser. Det betyr at du alltid er oppdatert, og de timene som sendes inn, alltid er tilgjengelig for de som skal administrere dem.

Timetrack har alle de funksjonene du trenger, og mer til!

  • Registrer timer
  • Registrer prosjekter
  • Rapportering på timer
  • Fakturer timene
  • Registrer personnell
  • Integrert med verdens beste ERP løsning*

*Timetrack er integrert med Microsoft Dynamics NAV 2018 og oppover. 

 

Passer de aller fleste bransjer

Med sin rike funksjonalitet vil Timetrack passe for de aller fleste bransjer. Vi har kunder innen alt fra regnskapsbyrå, via handel og service, til industri, produksjon og konsulenttjenester.

 

Timetrack + Microsoft Dynamics NAV = Sant

Timetrack er laget både for å sikre en god håndtering av timer, samt å kunne koples mot Microsoft Dynamics NAV. Ved å sikre at arkitekturen på timetrack er slik, kan vi sikre alle som benytter Dynamics NAV 2018 og oppover en svært rik funksjonsopplevelse. Det betyr at alle timer kan koples direkte inn i ditt ERP system, og du kan håndtere fakturering og andre operasjoner der du trenger timer der.

Ta kontakt nå for demo