Hos HG-Gruppen skal du ha tillit til at vi leverer tjenester av høy kvalitet. For å støtte dette har vi et bredt spekter av tjenester som støtter dine forretningsprosesser, samt en rekke produkter som bistår.

Våre hovedsatsninger er ERP (Enterprise Resource Planning) med alle tilstøtende prosesser og produkter og produkter samt regnskap, lønn og bedriftsrådgivning.

I menyen vår kan du få en nærmere beskrivelse av hvert enkelt fagfelt, samt verktøy og prosesser vi kan tilby.

 

Tjenester

For at nettopp du og din bedrift skal være trygge, effektive og ha sterk konkurransekraft, tilbyr HG-Gruppen et bredt spekter av tjenester for å støtte dine forretningsprosesser. Vi har sterke og kompetente ressurser som enten kan ta over en rekke av dine oppgaver slik at dere kan fokusere på det dere er gode på, eller vi kan være din sparringspartner og rådgiver.

 

Digital Konkurransekraft!

Vi mener at digitale løsninger skaper konkurransefortrinn, faktisk tror vi det så sterkt at det er vårt motto. Samfunnet i dag går igjennom en omfattende digital transformasjon som din organisasjon er berørt av. Du ser det selv rundt deg med at IT-verktøy blir mer knyttet sammen og utfører mer komplekse tjenester. Automatisering av prosesser og dine tjenester blir mer og mer nødvendig for at du skal kunne holde tritt med dine konkurrenter, og det er enda mer kritisk om du ønsker å hevde deg ovenfor dine konkurrenter og bli en markedsleder. Om dette enten skremmer deg fordi det høres vanskelig ut, eller inspirerer deg til å gå videre med full kraft, er vi der sammen med deg for å hjelpe deg fremover.

 

Vær trygg

Du skal være trygg på at vårt bidrag er til nytte for deg. Vi har sertifiserte ressurser, samt benytter oss av kjente verktøy fra anerkjente leverandører. Det betyr at vi kan vokse med deg, og vi kan også påta oss oppdrag for større organisasjoner. Vi betjener i dag kunder med hundrevis av ansatte, og enkeltmannsforetak. Alle ser nytten av oss!