Microsoft Business Central


Kanskje et av verdens mest robuste og fleksible ERP løsninger. Benyttet av mange titalls tusen bedrifter, og med millioner av brukere er dette en svært populær løsning med bred støtte i markedet. Med tilgang overalt og funksjonalitet som hjelper deg og dine kolleger til en effektiv arbeidsdag.

Business Central passer både deg som har et enkelt lite selskap, og dere som er mange tusen med høy kompleksitet. Vi skalerer verktøyet slik at det passer deg og dine behov. Du kan også velge å ta i bruk de modulene du ønsker for å få en mer effektiv hverdag.

Verktøyet benytter også kunstig intelligens for å hjelpe deg fremover. Dette er fremtiden!

Med Business Central har Microsoft utviklet et ERP system i verdensklasse. Du får alt du har behov for rett i nettleseren din, og kan utføre alle de viktigste operasjonene med få tastetrykk. Du kan sømløst arbeide mellom Office sine verktøy og Business Central. Det betyr at brukerne er satt i sentrum, og de kjenner seg igjen i verktøyet. Verktøyet har vært under en kontinuerlig evolusjon hos Microsoft i mange år, og er kanskje verdens mest populære ERP løsning. Funksjonene er mange, og du velger å benytte de du trenger, med den kompleksiteten som passer din bedrift.

 

Regnskap og finans

Microsoft business Central har så kraftige funksjoner innen regnskap at noen av landets største selskaper velger å benytte det.

For deg som skal benytte systemet får du enkel oversikt over alle operasjonene du gjør daglig.
Vi i HG-Gruppen vil hjelpe deg med å konfigurere Business Central. Du får da de funksjonene du trenger lett tilgjengelig.

Du har kontroll

Eksempelvis kan du kan kople data på tvers av alle moduler slik at du har full innsikt i hele organisasjonen og alle transaksjoner. Gjør regnskaps-avslutninger enkelt med å avstemme automatisk. Du kan analysere på tvers av dimensjoner, og rapportere enkelt med enten PowerBI eller Excel som naturligvis er fullintegrert.

 

Lager, logistikk og bestillinger

Du kan få full kontroll på lager, med en eller flere lokasjoner. Ha kontroll på varer i transit. Kunstig intelligens foreslår når og hva du bør etterfylle. Bygg lagerfunksjonen slik du ønsker, med hyller, soner og lokasjoner.

Lås varer til prosjekter, og få automatisk beregnede lagernivåer, leveringstider og forslag til gjenbestillingstidspunkter.

Du kan benytte mange forskjellige metoder for å håndtere lageret:

 • Skyte strekkoder
 • Skyte QR koder.
 • Enkle plukk
 • Flytting
 • Plasseringsmuligheter.
 • Og mer

Det er mulig å sette på attesteringer (godkjenningsflyt) for å sikre at riktige varer blir bestilt.

CRM og salg

Bygg en eller flere tilpassede salgsprosesser som hjelper deg med å få en oversikt over hva som er i pipe. All kommunikasjon med kunde kan spores. Systemet kan hjelpe med å veilede om mersalg, kryssalg og holde kontroll på hele salgssyklusen.

Koplet til Outlook vil dine selgere alltid ha relevant informasjon om kontaktene rett foran seg, og systemet kan også forsøke å forstå hva kunden etterspør, og opprette tilbud direkte via outlook som legger seg i CRM modulen.

Skaff full kontroll både for den enkelte selger, salgssjefen(e), og hold hele organisasjonen informert med integrerte rapportmuligheter.

Tilby service i verdensklasse med oversikt over alle kontrakter, bestillinger, serviceoppdrag, priser, rabatter, arbeidsoppgaver og krav til kompetanse for å løse saker for dine kunder raskt.

 

Prosjekt og prosjektstyring

Med prosjekter følger prosjektøkonomi. Business Central hjelper deg å holde kontroll på de viktigste faktorene som økonomi, planlegging og ytelse. Da får du en komplett oversikt over prosjektets helse. Med vår Timetrack kan alle prosjektmedarbeiderne føre timer der de er.

Ha oversikt over timer, gjennomfør etterkalkulering av jobber og skaff en oversikt over hva som er gjenstående. Du kan opprette budsjetter for prosjekter, endre og kontrollere i alle ledd for å høste effekten av prosjektets KPI'er.

Du kan sørge for presisjon ved å få en oversikt over hva som er i salgspipeline, samt hva som er tilgjengelig av ressurser.

Samhandle effektivt med salg og ettermarked sin CRM modul for å gjennomføre presise leveranser etter spesifikasjon og kontrakt.

Hvem passer Business Central for?

Kort og greit alle som:

 • Kjøper varer
 • Selger varer
 • Selger tjenester
 • Har lager
 • Har systematisk salg
 • Har eller ønsker kundepleie
 • Trenger oversikt over regnskapet
 • Ønsker rapportering
 • Har produksjon av varer
 • Har prosjekter
 • Har service

Og mange fler. Det er vanskelig å si at verktøyet passer en spesifikk bransje, da så mange har nytte av det.

 

Gjør noe godt for bedriften din i dag!

Microsoft Business Central er en "alt i ett" løsning som hjelper deg og din organisasjon med å bryte ned siloene. Informasjon flyter naturlig, og er tilgjengelig for deg og dine kolleger. Business central er et moderne verktøy som passer i de aller fleste bransjer, og for svært mange operasjoner. Det er også er skalerbart både i størrelse og kostnader er det enkelt å sette i gang med for de aller fleste.

Med et mulighetsbilde i verktøyet som ingen andre klarer å matche, er vi sikre på at du vil bli strålende fornøyd.

 

Hvorfor skal jeg kjøpe av HG-Gruppen?

Noen spør oss om det ikke er rimeligere å kjøpe av Microsoft enn av HG-Gruppen, og der er svaret enkelt og greit nei. Vi koster det samme som om du skulle benyttet Microsoft. Fordelen er at du også får lokal kompetanse og support på Business Central, noe Microsoft ikke tilbyr om du kjøper av dem. Microsoft tilbyr noe support, men i svært begrenset omfang. De ønsker at partnere skal implementere på deres vegne, slik at løsningene blir mer vellykket, og at nivået av support blir tilpasset den enkelte kunde. Vi er Microsoft sertifisert business partner, og innehar alle de sertifiseringer og den kompetansen som er nødvendig for å hjelpe deg.

Kanskje enda viktigere er at vi har flere tiårs erfaring med implementering og drift av ERP løsninger for våre kunder, og kjenner godt lovverket og regler her i Norge.