Microsoft Dynamics NAV (Navision) er den mest populære ERP løsningen fra Microsoft. I tillegg til at det er en av de mest populære løsningene i verden, er det også en av de mest fleksible. Dynamics NAV er klart den mest foretrukne løsningen for fremvoksende og moderne selskaper over hele verden. Årsaken er at de ønsker at løsningene de velger skal støtte forretningsprosessene snarere ennå hindre dem.

Microsoft Dynamics NAV (Navision)er en av de mest komplette, robuste og mest fleksible løsningene på markedet!

De interne prosessene i et selskap skal støttes av teknologi, og teknologien skal være i stand til å være tilstrekkelig fleksibel til at selskapene skal kunne endre seg. Slik skaper man konkurransekraft og blir lønnsomme! Svært mange verktøy på markedet klarer enten ikke å møte fleksibiliteten, eller er rett og slett ikke omfattende nok til å løse de utfordringene moderne selskaper møter.

Fleksibiliteten vi møter i verktøyet gjør at vi kan imøtekomme våre kunder med kraftfulle, effektive løsninger som støtter de forskjellige selskapene sine unike krav. HG gruppen kan da som sertifisert Microsoft business partner på en kostnadseffektiv måte hjelpe våre kunder å møte interne og eksterne krav, forenkle og automatisere operasjoner og konsolidere data.

Hva gjør Microsoft Dynamics NAV?

Microsoft Dynamics NAV er en komplett ERP løsning for bedrifter som har behov for en eller flere av funksjonalitetene som støttes. Mer om funksjonalitet senere. Løsningen er rask å implementere, enkel å konfigurere og ikke minst enkel å bruke. Microsoft investerer millioner i å gjøre programvaren innovativ, enkel i bruk og stabil. Tallene snakker for seg selv, med mer enn 120.000 kunder og millioner av brukere verden over. Løsningen er også tilgjengelig på mer enn 40 språk og landversjoner.

Ved hjelp av Microsoft Dynamics NAV kan selskaper implementere unike løsninger, enten spesifik for bransje eller din operasjon. Løsningen støtter også spesialiserte industrier og organisasjoner. Hele formålet med løsningen og implementeringen er å hjelpe organisasjoner å øke effektiviteten, øke cash flow, og ikke minst øke bunnlinjen.

Enormt mulighetsbilde

Den totale mengden muligheter skal vi ikke ta for oss i denne artikkelen annet enn å konstatere at Dynamics NAV har omfattende funksjonalitet allerede «ut av boksen». Overskriftene er derimot imponerende i seg selv:

 • Finansiell styring
 • Regnskap
 • HR
 • Produksjon
 • Prosjektstyring
 • Rapportering
 • Business Intelligence
 • Salg og markedsføring
 • Service Management
 • Distribusjon og distribusjonskjeder
 • Lager og logistikk
 • CRM

Og selvfølgelig mye mer.

Integrerte løsninger:

Løsningen er naturligvis full integrert med de øvrige produktene til Microsoft. I tillegg eksisterer det integrasjoner med et stort batteri andre applikasjoner som vil hjelpe deg i din hverdag.

For deg som enten har en løsning som ikke fungerer tilfredsstillende i dag, eller som skal i gang med ERP i din bedrift anbefaler vi sterkt å konsultere med en rådgiver for å manøvrere jungelen av funksjonalitet og rutiner som må defineres. HG-Gruppen kan bistå i slike prosesser, og du er velkommen til å kontakte en av våre dyktige konsulenter.